JuulZ op je bruiloft…

Het JA woord is gegeven en jullie zijn vanaf nu in het echt verbonden! De gasten druppelen de feestruimte binnen het is tijd om met al jullie geliefden, vrienden en familie jullie huwlijk te gaan vieren! JuulZ Photobooth geeft een blijvende herinnering van jullie fantastische dag.

De fotostrips worden direct afgedrukt in viervoud. Op deze manier kunnen zowel de gasten een fotostrip mee naar huis nemen en èèn achter laten voor in het gastenboek met een mooie wens voor het bruidspaar. Neem contact op voor meer informatie over JuulZ op je bruiloft!

Boek de Juulz Photobooth →

JuulZ Photobooth

Een té leuke caravan. Tot de nok toe vol met toffe accessoires waardoor er hilarische foto’s gemaakt worden! De fotostrip rolt er meteen uit om deze thuis op je koelkast te plakken! Dat is JuulZ Photobooth in een notedop. Wanneer staat ie bij jou?

Boek de Juulz Photobooth →

Even contacten?

Neem contact op, de mogelijkheden zijn eindeloos want Juulz ziet elk idee als een uitdaging en hier komen we dan samen zeker wel uit en hangt mijn caravan binnen no-time achter mijn mini richting jouw feest.

Ga naar contactpagina →

Kun je me nog volgen?

Instagram
Facebook