Over Juul

Hey hey, hallo daar! Ik ben Julia en al sinds mijn jeugd vind ik maffe, gekke, leuke foto’s maken iets waar ik vrolijk van word! Dus toen ik een caravan uit 1979 tegenkwam heb ik deze met veel liefde omgebouwd tot een gave toffe photobooth. Omdat ik het organiseren van feesten en evenementen ook super gaaf vind om te doen, is dit voor mij de perfecte combinatie. Met JuulZ photobooth wordt elke foto een feestje op zich!

Kortom een sfeervolle fotostudio in een caravan met professionele verlichting, met daarbij natuurlijk veel props en accessoires, zoals maffe brillen hoeden en gekke pruiken. Om elke foto nog leuker te maken! De oldtimer caravan is nu een echte blikvanger geworden en voegt een unieke sfeer toe aan elk bedrijfsfeest, evenement, jubileum, festival, of je eigen bruiloft. Dus bij Juulz photobooth krijg je een foto belevenis die de leukste herinneringen vastlegt en waardoor iedereen je feest of festival met een glimlach verlaat.

Dus waar wacht je nog op? Huur JuulZ photobooth en laat je gasten losgaan met de leukste, mafste en meest creatieve foto’s ooit! Met mij, als gastvrouw, erbij wordt elk feestje een happening om nooit meer te vergeten.JuulZ Photobooth

Een té leuke caravan. Tot de nok toe vol met toffe accessoires waardoor er hilarische foto’s gemaakt worden! De fotostrip rolt er meteen uit om deze thuis op je koelkast te plakken! Dat is JuulZ Photobooth in een notedop. Wanneer staat ie bij jou?

Boek de Juulz Photobooth →

Even contacten?

Neem contact op, de mogelijkheden zijn eindeloos want Juulz ziet elk idee als een uitdaging en hier komen we dan samen zeker wel uit en hangt mijn caravan binnen no-time achter mijn mini richting jouw feest.

Ga naar contactpagina →

Kun je me nog volgen?

Instagram
Facebook